Nyheder 2016​

16. december 2016

​Gazelle 2016

​Igen i år har M.J. Eriksson A/S modtaget diplom på at være gazelle, og har således papir på, at vi er blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark. Det er Dagbladet Børsen, der står bag udnævnelse.

30. juni 2016

Ny stor entreprise til M.J. Eriksson

M.J. Eriksson A/S skriver kontrakt med Banedanmark på jordentrepriser på Ringsted-Femern Banen.

Hos M.J. Eriksson kunne adm. direktør Jørgen Eriksson tirsdag den 29. juni 2016 bære en ny stor kontrakt med hjem fra Banedanmark på to store jordentrepriser på Ringsted-Femern Banen. Banen skal udvides forud for åbningen af kyst-kyst forbindelsen til Tyskland.

”Det er blandt firmaets hidtil største kontrakter, der løber op i over 500 mio. kr., fortæller Jørgen Eriksson og fortsætter: ”Vi ser frem til at kunne igangsætte arbejdet med opgraderingen og udbygningen af landanlæggene mellem Ringsted og Nykøbing Falster allerede til næste år”.

Kontrakten indeholder jord- og afvandingsarbejder fordelt på to entrepriser på strækningen fra Ringsted til Vordingborg og videre til Nykøbing Falster. Ved Glumsø gøres der klar til anlæg af en helt ny dobbeltsporet jernbane over en strækning på cirka fire kilometer. Her skal der udføres kurveudretning af sporet nord og syd for byen. Mellem Vordingborg og Nykøbing Falster gøres der klar til et nyt spor ved siden af det eksisterende spor.

Dertil kommer en lang række arbejder:
- Vandløbsbroer
- Faunapassager
- Etablering af ca. 16 km støjskærme i tættere beboede områder
- Træfældning langs hele strækningen
- Etablering af erstatningsvandhuller
- Opsætning af vildt-og banehegn
- Forberedende arbejder til nyt signalsystem og elektrificering

Opgaven med at udføre de omfattende jord- og afvandingsarbejder sættes i gang i løbet af 2017 og forventes færdigt ved årsskiftet 2021/2022.

22. juni 2016

M.J. Eriksson er med når by og havn i Struer bindes sammen

​I projektkonkurrence har vi netop vundet totalentreprisen om en ny indretning af området ved Brobuerne i Struer.

Sammen med landskabsarkitektfirmaet Schønherr og rådgivende ingeniørfirma Viggo Madsen har vi i totalentreprise-konkurrencen vundet opgaven med indretning af området ved Brobuerne i Struer. Projektet skal binde by og havn sammen og samtidig sikre området mod oversvømmelse. Projektet er et samarbejde mellem Struer Kommune og Realdania.

Dommerkomitéen har lagt vægt på, at: ”projektet skaber gennemtænkte og smukke forbindelser mellem by og havn og skaber en række nye byrum med hver deres karakter.”

Konkret indrettes byrummene med åbne pladser, små oaser, mindre butikker og cafeer samt aktiviteter inde under brobuerne. Desuden skaber et stort kurvet trædæk forbindelsen helt ned til vandet. Stormflodssikringen står som en elegant bølge gennem området og skaber rammen for de nye byrum.

Vi glæder os til at gå i gang med entreprisen, der vil starte op i efteråret og skal stå færdigt i slutningen af 2017.​

Gl. Køge Landevej 773, 2660 Brøndby Strand  |   Telefon: 43 73 04 21  |   E-mail: mje@mje.dk  |   CVR: 71432017

​      linkedin-logo