Kystsikring og etablering af havneanlæg

Hos ​M.J. Eriksson A/S​ i Brøndby har vi etableret kystsikring, mole- og havneanlæg i hele landet i løbet af de seneste mange år. Vi indgår i total- eller hovedentreprise om opgaverne, og stiller vi med underentreprenører, er de nøje udvalgt i forhold til opgavens størrelse og kompleksitet.

Beskyttelse af kysterne er nødvendigt

I de senere år er erosionen af vores kyster tiltaget væsentligt på grund af vind og vejr samt strømforhold og større bølger. Klitter, strande og skrænter ændrer form, og nogle forsvinder i vandet.

Vores kyster kan naturligvis beskyttes ved hjælp af kystsikring. Arbejdet medfører ofte oppumpning og flytning af store sand- og jordmængder, og endvidere arbejde med synlig eller ikke synlig spuns og brinksikring med dæmningsskråning, der kan beskyttes med fiberdug, rallag og sprængsten. M.J. Eriksson kan også etablere høfder, moler eller kystsikring med stenkastninger.

Kontakt os og hør mere om vores kystsikring

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejde med kystsikring, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at løse din konkrete opgave, kan du med fordel kontakte Birte Eriksson på telefon 43 73 04 21 / 20 32 03 60 eller ved at skrive til e-mail bie@mje.dk.

Læs mere i vores referenceblade nedenfor.

Gl. Køge Landevej 773, 2660 Brøndby Strand  |   Telefon: 43 73 04 21  |   E-mail: mje@mje.dk  |   CVR: 71432017