Kontaktperson

Konduktør Kim Jakobsen

Telefon: 22 76 34 39

E-mail: kij@mje.dk

Kranudlejning af mobilkraner, bæltekraner og gitterbomkraner

​Hos M.J. Eriksson A/S tilbyder vi udlejning af både gitterbom, bælte- og mobilkraner. Vi har en bred flåde af kraner, som alle betjenes af erfarne kranførere. Vores kranudlejning er landsdækkende, og vi har ofte kraner i nærheden af dig, da vores kraner i forvejen er ude at arbejde på vores egne entrepriser som udføres i hele landet.

Mobilkran til alle former for arbejdsopgaver

Med en maskinpark på over 450 entreprenørmaskiner er M.J. Eriksson er landets største private indehaver af entreprenørmaskiner, som kører på bælter eller gummihjul. Vi benytter vores maskiner til vores egne anlægsentrepriser og samtidig står de til rådighed for udlejning. Her er specielt vores kranudlejning blevet en succes, da vi har et bredt sortiment og lejer ud til meget konkurrencedygtige priser.

Vi har kranudlejning til ethvert behov. Vores store kranpark består af mange forskellige kraner, der kan håndtere opgaver fra 60 til 280 tons, og som kan løfte i højder helt op til 90 meter. Alle vores kraner er fra den tyske producent Liebherr, og vores kranførere er blandt de mest erfarne og kompetente i branchen. Vi kan altså tilbyde dig en sikker og kvalificeret håndtering af alle former for løfteopgaver.​

Konkurrencedygtige priser og fleksibel udlejning af kran

Hos os kan du leje enhver form for mobilkran på timebasis eller over længere perioder. Vi kan ikke bare tilbyde dig leje til konkurrencedygtige priser, men også et stort udvalg af kraner og kompetente kranførere. Lejer du en mobilkran hos os, leverer vi kvalitet og sikkerhed.


Vores virksomhed lægger stor vægt på kvalitet, service og dialog. Det gælder i vores arbejde og i vores kranudlejning. Samtidig lægger vi vægt på, at vores medarbejdere udfører deres arbejdsopgaver under ordnede forhold. Disse arbejdsforhold tager altid udgangspunkt i overenskomsterne.

Medarbejderne deltager løbende på kurser og efteruddannelse. Det er din sikkerhed for, at vi leverer en tilfredsstillende kvalitet og service, når du lejer en bælte- eller mobilkran. Derudover tager vi alle de nødvendige hensyn til det omgivende samfund, miljøet og klimaet.

Vores målsætning er altid, at vores projekter og kranudlejning forløber til alles tilfredshed, ligesom de skal leveres i bedste kvalitet og inden for de aftalte tidsrammer.

​​

​Kontakt os for at aftale nærmere om kranudlejning

Yderligere oplysninger om kranudlejning fås hos Kim Jakobsen. Du kan ringe til ham på telefon 22 76 34 39 eller sende ham en e-mail på kij@mje.dk. Kim rådgiver og vejleder i forhold til jeres behov for gitterbom-, bælte- eller mobilkraner og sender gerne et uforpligtende tilbud.

Gl. Køge Landevej 773, 2660 Brøndby Strand  |   Telefon: 43 73 04 21  |   E-mail: mje@mje.dk  |   CVR: 71432017