Kontaktperson

Konduktør Kim Jakobsen

Telefon: 22 76 34 39

E-mail: kij@mje.dk

Kranudlejning af bælte- og mobilkran til enhver opgave

Hos M.J. Eriksson A/S tilbyder vi professionelle løsninger til dit projekt. Vi har en bred flåde af bælte- og mobilkraner, som alle betjenes af erfarne kranførere. Vores kranudlejning er landsdækkende, og har du brug for en mobilkran på Sjælland, Fyn eller i Jylland, hører vi gerne fra dig.

Mobilkran til alle former for arbejdsopgaver

Vi har kranudlejning til ethvert behov. Vores store kranpark består af mange forskellige kraner, der kan håndtere opgaver fra 60 til 280 tons, og som kan løfte i højder helt op til 90 meter. Alle vores kraner er fra den tyske producent Liebherr, og vores kranførere er blandt de mest erfarne og kompetente i branchen. Vi kan altså tilbyde dig en sikker og kvalificeret håndtering af alle former for løfteopgaver.

Gode priser og fleksible udlejningsmuligheder

Hos os kan du leje enhver form for mobilkran på timebasis eller over længere perioder. Vi kan ikke bare tilbyde dig en skarp pris, men også et stort udvalg af kraner og kompetente kranførere. Lejer du en mobilkran hos os, leverer vi kvalitet og sikkerhed.

Kontakt os, hvis du har brug for kranudlejning

Hvis du gerne vil vide mere om vores kranudlejning, er du velkommen til at tage fat i Kim Jakobsen. Du kan ringe til ham på telefon 22 76 34 39 eller sende ham en e-mail på kij@mje.dk.

Ønsker du en præsentation af hver enkelt mobilkran, kommer vi gerne hen til dig og introducerer dig for vores store udvalg.

Gl. Køge Landevej 773, 2660 Brøndby Strand  |   Telefon: 43 73 04 21  |   E-mail: mje@mje.dk  |   CVR: 71432017