​Havnebyggeri i total- eller hovedentreprise

Hos M.J. Eriksson A/S i Brøndby har vi udført havnebyggeri i form af havne- og moleanlæg for kunder i hele Danmark. VI kan enten indgå i total- eller hovedentreprise i forbindelse med opgaverne, og anvender vi underentreprenører, udvælges de ud fra opgavens kompleksitet og størrelse.

Vi har etableret færgelejer, udvidet havnearealer og opmarchområder samt udbygget og forstærket moler. Alt dette arbejde medfører ofte oppumpning og flytning af store jord- og sandmængder samt arbejde med synlig eller ikke synlige spuns.

Hvor har vi udført havnebyggeri?

Vi har blandt andet bygget moleanlægget ved Urban Mediaspace i Århus og på Sundkajen i København. Derudover har vi udbygget havnearealer og opmarchområder i Hirtshals Havn, Krydstogtkaj Nordhavn og Gedser Havn. Endvidere har vi udført havnebyggeri i form af opbygning af færgelejet til Samsøfærgen i Kalundborg og etableret stenmoler i blandt andet Hirtshals og Lindø – Odense Havn.

Kontakt os og hør mere om vores byggeri på havne

Ønsker du at høre mere om vores havnebyggeri, og hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med din konkrete opgave, er du velkommen til at kontakte Birte Eriksson ved enten at ringe på telefon 20 32 03 60 eller ved at skrive til e-mail bie@mje.dk

Gl. Køge Landevej 773, 2660 Brøndby Strand  |   Telefon: 43 73 04 21  |   E-mail: mje@mje.dk  |   CVR: 71432017